Home » » lirik lagu oplosan Shoimah

lirik lagu oplosan Shoimah

Written By soman lek on Thursday, May 1, 2014 | 5:53 PM


Opo ora eman duite,
Gawe tuku banyu setan,
Opo ora mikir yen mendem,
Iku biso ngrusak pikiran
Ojo diteruske mendeme,
Mergo ora ono untunge,
Yo cepet marenono mendemmu,
Ben dowo umurmu
Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan*
Coba sawangen kae konco kancamu,
Akeh sing podo gelempangan,
Ugo akeh sing kelesetan,
Ditumpakke ambulan
Yo wis cukupno anggonmu mendem,
Yo wis cukup anggonmu gendeng,
Yo mari-mario, yo leren lereno
Ojo diterus-terusno
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane
Tutupen botolmu, tutupen oplosanmu,
Emanen nyawamu,
Ojo mbok terus-teruske
Mergane, ora ono gunane
Reff, *Oplosan, oplosan, oplosan*
Kembali ke bait awal

Demikian lirik lagu oplosan versi Shoimah YKS

Share this article :

0 komentar:

Post a Comment

mau dowload lebih cepat gunakan UC.Browser

 
Support : sdn3jatipuro.blogspot.com | zonafile.com | Mp3-ampuh.com
Copyright © 2013. Free-musik.mp3-software - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger